Karkkilan ja lähialueen monipuolisimmat ja joustavimmat valokuvauspalvelut iloisesti, rennosti ja laadukkaasti ajan hermoilla.

Valikoimiimme kuuluvat passi- ja henkilökorttikuvat, ajokorttikuvat, henkilö- ja edustuskuvat, valmistujaiskuvaukset, kihla- ja hääpotretit, lapsikuvaukset, perhekuvaukset, lemmikkikuvaukset, juhladokumentoinnit, muistotilaisuudet ynnä muut. Kuvat on mahdollista saada tiedostoina tai printtinä tai vaikka kumpanakin.

Yrityksille tarjoamme muun muassa henkilöstö- ja henkilökorttikuvauksia sekä kuvituskuvia asiakaslehtiin, esitteisiin ja muihin julkaisuihin niin painettuna kuin sähköisenä. Teen yritysjulkaisut ideasta valmiiksi painotuotteeksi tai verkkojulkaisuiksi; kirjoitan, kuvaan, laadin layoutin, taitan ja tarvittaessa painatan.

Suoritan myös toimitus- ja taittopalveluja yhdistyksille.

Tuotekuvaukset ovat mahdollisia studiossa toteutettavista pienistä kohteista aina tuotteiden valmistuspaikalla toteutettaviin suuriin kohteisiin.

Tämän päivän valokuvaamista leimaavat helppous ja nopeus. Haluamme kuvia kaikista tilanteista, välitämme otoksia ystävillemme ja siirrämme muistoja verkkoon. Digitaalisia kuvia ei kuitenkaan ole tehty kestämään eikä säilymään ikuisesti.

Ainoa varma tapa säilyttää kuvat jälkipolville ovat edelleenkin laadukkaat, tulostetut kuvatuotteet. Huolella valokuvattujen ja tulostettujen kuvien arvo kasvaa vuosi vuodelta. Varmista nyt, etteivät kuvanarvoiset hetket pääse lipumaan nopeasti ohi!


Ota rohkeasti yhteyttä, kysele ja varaa aikasi!

Valokuvaaja, kuva-artesaani Henna Mitrunen© Valokuvaaja, kuva-artesaani Henna Mitrusella on tekijänoikeudet kaikkiin kuviin. Kuvia ei saa kopioida, skannata, linkittää tai muuten ottaa luvatta käyttöön.